POTRAGA ZA DEČAKOM!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRAGA ZA DEČAKOM!

Marko Ristić (11) iz Aleksinačkih Rudnika poslednji put viđen 3. marta. Policija: Ljudi ga videli u Nišu

NIŠ - Neizvesnost!

Sve raspoložive policijske snage, uključujući i više od 150 pripadnika Žandarmerije, krenuli su juče ujutro u potragu za malim Markom Ristićem (11) iz Aleksinačkih Rudnika! On je nestao 3. marta oko 14 sati i od tada dečakov otac Slađan prolazi kroz pakao!

- Marko ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 11 godina, ali je intelektualno na nivou deteta od godinu i po! Autobusi su mu opsesija i stalno želi da se vozi njima. On ne beži od kuće, Marko jednostavno mora da sedne u autobus i da se vozi. Tako se i pre mesec dana odvezao do Aleksinca. Kad smo ga našli, pitao sam ga gde je pošao, a on mi je rekao: „Krenuo sam na more" - kazao je za Kurir Slađan Stojanović.

Dečakov otac dodaje da Marko mora da prima terapiju.

- Pije lekove triput dnevno i ako prekine terapiju, postaje agresivan. Inače je uvek nasmejano i dobro dete - kaže Slađan, koji sa dve žene ima ukupno četvoro dece.

Niška policija dobila je informaciju da je Marko poslednjih dana viđen u Nišu.

- Dečak koji po opisu liči na Marka najpre je viđen u ponedeljak tokom dana u autobusu kod naselja Donji Komren, a zatim i preksinoć, oko 20 sati, u ulici Vuka Karadžića, na platou sa zadnje strane OTP banke, stotinak metara od policije. Imamo te dve dojave, koje će nas, nadam se, dovesti do dečaka. Sve policijske snage uključile su se u potragu za dečakom. Potraga će krenuti sa Aleksinačkih Rudnika i biće pretražen svaki pedalj zemlje - rekao je Nebojša Petković, načelnik odeljenja za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Nišu.

Javite se Kuriru ako vidite Marka

Policija je uputila apel da se svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom dečaku jave na broj 062/16-41-094. Građani informacije mogu javiti i redakciji Kurira na broj 011/32-40-551.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.