POBIĆU VAS, ZAKLAĆU VAS Pretio ženi da će je ODROBIJATI, a zatim i policajcima! Zapucalo se u Aleksincu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 20:04

"POBIĆU VAS, ZAKLAĆU VAS" Pretio ženi da će je ODROBIJATI, a zatim i policajcima! Zapucalo se u Aleksincu

Drama u Moravcu

Sinoć je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu odredilo zadržavanje muškarcu (1991) iz Moravca kod Aleksinca zbog krivičnog dela nasilje u porodici i krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni je sinoć oko 20 časova, u svojoj porodičnoj kući u Moravcu pretio svojoj supruzi govoreći joj " da će je odrobijati", što je ona prijavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policiji, te kada su dva policajca postupajući po toj prijavi, došla do kuće osumnjičenog, on je držeći dva noža dužine sečiva oko 25 cm krenuo ka njima govoreći "pobiću vas sve, zaklaću vas" zbog čega je jedan od policijskih službenika iz pištolja pucao dva puta u vazduh, govoreći mu da stane.

Nakon toga je osumnjičeni pobegao i zatvorio se u kuću da bi se oko ponoći predao policiji.

Izvor: Srbija Danas/Repubika/T.J./Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.