Izvor: Beta OMS, 13.Nov.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlični rezultati sedme akcije „Magični doručak“

Beograd, 13.11.2013 – Humanitarna akcija „Magični doručak“ koja je sedmi put po redu organizovana u osam gradova Srbije sa ciljem prikupljanja hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju i ovaj put beleži odlične rezultate. U akciji je sakupljeno 6.880 kg hrane za za više od 4.600 učenika iz 35 škola za decu sa smetnjama u razvoju u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Šidu, Bačkoj Palanci, Aleksincu, Zrenjaninu, Šapcu, Pančevu, Somboru, Vršcu, Nišu, Pirotu, Loznici, Leskovcu, Čačku, Užicu i Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Leskovac,   Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlični rezultati sedme akcije "Magični doručak"

Izvor: Blic, 13.Nov.2013

Humanitarna akcija "Magični doručak" koja je sedmi put po redu organizovana u osam gradova Srbije sa ciljem prikupljanja hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju i ovaj put beleži odlične rezultate. ..U akciji je sakupljeno 6.880 kg hrane za za više od 4.600 učenika iz 35 škola za decu sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.