Obeležen Dan dobrih komšija

Izvor: Aleksinac.net, 31.Maj.2022, 23:49

Obeležen Dan dobrih komšija

Povodom Svetskog dana komšija koji se obeležava u poslednjoj nedelji meseca maja, OŠ „Smeh i suza“ , OŠ „Vožd Karađorđe“, Aleksinačka gimnazija i Predškolska ustanova „Lane“, obeležile su danas Dan dobrih komšija.

Priključile su se i komšije iz Ustanove za decu i mlade „Hristina Markišić“ i deca iz Dnevnog boravka za decu i odrasle sa smetnjama, MUP Aleksinac i javni izvršitelj Miljan Trajković.

Raskrsnica kod česme „Smeh >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << i suza“ bila je prepuna dece, muzike i divnih dečijih radova koje su deca razmenjivala tokom trajanja programa.

Moto manifestacije  “Kad bi meni dali jedan dan, ja ga ne bih potrošio sam“ nam je poslužio da skrenemo pažnju da pored sveopšte otuđenosti, trošimo naše vreme i na druženje, da razvijamo dobre komšijske odnose, da negujemo saradnju svih škola i ustanova za decu na teritoriji Opštine Aleksinac.

Koordinator današnjeg skupa bila je Danijela Vračar, nastavnik srpkog jezika OŠ „Smeh i suza“
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.