Novosadski pankeri Divlje svinje večeras u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 05.Okt.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski pankeri Divlje svinje večeras u Aleksincu

Novosadski pankeri Divlje svinje nastavljaju sa koncertnom promocijom albuma Ne gledajte televiziju. Svojevrsno zagrevanje pre velikog beogradskog koncerta sa bendom Bolesna štenad koji će se održati 26. oktobra, desiće se prvo u Aleksincu u petak 5. oktobra.

Koncert Divljih svinja će se u Aleksincu održati u kafeu New Pressing koji se nalazi u samom centru grada u ulici Knjaza Miloša sa početkom u 21 čas.

Izvor: Pris

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Novosadski pankeri Divlje svinje večeras u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 05.Okt.2018

Novosadski pankeri Divlje svinje nastavljaju sa koncertnom promocijom albuma Ne gledajte televiziju...Svojevrsno zagrevanje pre velikog beogradskog koncerta sa bendom Bolesna štenad koji će se održati 26. oktobra, desiće se prvo u Aleksincu u petak 5. oktobra...Koncert Divljih svinja će se u Aleksincu...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.