Nova generacija mladih džudista

Izvor: Aleksinac.net, 30.Dec.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova generacija mladih džudista

Hala sportova Aleksinac bila je danas mesto gde je tridesetak džudista Aleksinca i okoline. U organizaciji Džudo kluba Aleksinac polagalo za viša zvanja u ovom sportu.

Takmičenje je izrodilo kandidate sa novim višim zvanjima, pojasima i stvorilo uslove za bolji prosperitet ovog sporta u našoj sredini i šire. Naime, u Klubu trenira Lazar Stanković koji za sada šampion Srbije za starije >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << pionire i šampion Srbije za mlađe kadete. On je na manifestaciji Sportiste godine Aleksinca, prošle nedelje dobio priznanje za najboljeg juniora do 18 godina Sportskog saveza opštine Aleksinac.

Takmičenjem je rukovodila višečlana komisija: Miroslav Miljković, iz Niša, majstorski pojas 4. dan, Igor Nurkić, majstorski pojas 2. dan i Bojana Stanković, majstorski pojas 2. dan. Polagala su 8 deteta za učenički žuti pojas, 11 za narandžasti, 6 za zeleni i 3 za plavi. Podeljeni su pehari, diplome i pohvale.

Klub radi od 2012. najpre kao niški, a od 2014. nosi ime našeg grada na šta su posebno ponosni, ističe trener Bojana Stanković.

Bila je to još jedna uspešna sportska manifestacija za učesnike, roditelje i publiku, koja je svečano završena u ovoj godini.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.