Nestali mladić nađen posle godinu dana, ne želi da se vrati kući, otac očajan (FOTO)

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestali mladić nađen posle godinu dana, ne želi da se vrati kući, otac očajan (FOTO)

Nebojša Mladenović Šone (20) iz aleksinačkog sela Donja Trnava nađen posle više od godinu dana, objavljeno je na Tviter nalogu Registar nestalih osoba Fondacije "Tijana Jurić".

Međutim, zasad nema informacija gde se mladić nalazi trenutno niti gde je bio proteklih godinu dana.

Nebojša je krajem jula 2017. godine otišao iz porodičnog doma u selu Donja Trnava u Policijsku upravu da preuzme ličnu kartu i od tada mu se izgubio trag.

Još jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << uspešna potraga! Srećni smo što možemo da vas obavestimo da je Nebojša Mladenović koji je nestao u julu 2017. godine iz Dinje Trnave kod Aleksinca, pronađen! Dokazali smo ponovo da je moć društvenih mreža ogromna, jer je Nebojša pronađen na osnovu slike sa interneta. pic.twitter.com/2rRmFzN93t

"Za navodni Šonetov pronalazak saznao sam od novinara. Zvali su me ljudi iz Subotice, Novog Sada, Vranja, Aleksinca i svi tvrde da su ga videli, tako da zaista ne znam šta da mislim. Želim da verujem da je živ i zdrav, ali iako je nađen meni to saznanje nije dovoljno. To je moj sin koga volim, želim da ga dotaknem, da ga još jednom poljubim. Samo to bi me umirilo i okončalo muke koje trpim od 24. jula prošle godine kada sam ga poslednji put video", rekao je mladićev otac Miodrag.

Igor Jurić, koji stoji iza Registra nestalih osoba, rekao je za portal Telegraf da se Nebojša javio članovima dela porodice, ali da ne želi da se medijski eksponira.

Jovan (16) iz sela kod Sokobanje živi sam u trošnoj kući, bez struje i vode, a evo zašto ne želi da napusti dom (FOTO)

"Rekao je da je u Srbiji i da se zaposlio. Njegova je želja da ne izlazi sa detaljima svog odlaska od kuće. Razlog njegovog nejavljanja su neraščišćeni porodični odnosi. S obzirom da je punoletan,  moramo da poštujemo njegovu želju. Nama je važno da znamo da je bezbedan. Takođe, pronalazak Nebojše je dobar signal za porodice ostalih nestalih osoba da ne gube nadu, posebno za porodicu Barbare Vitez", kaže Jurić.

Slobodan se već 17 godina bori sa bolešću, zbog koje su muškarce nekada kastrirali
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.