Nestala devojčica pronađena u Bosni

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala devojčica pronađena u Bosni

Trinaestogodišnja Kristina Mašić, iz naselja Aleksinački rudnik, koja je nestala 17. avgusta, pronađena je u Bosni i Hercegovini.

Devojčica je živa i zdrava i, prema prvim informacijama, nije bila prisilno odvedena.

Gde se Kristina nalazila i sa kim je bila, biće poznato kada se o slučaju oglase i zvanični državni organi. Biće ispitano i kako je kao maloletnica uspela da pređe granicu.

Kristina se prošlog ponedeljka rodbini kratko javila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << telefonom u 23 časa da kaže da je u Nišu i da će doći ujutro, a onda joj se izgubio svaki trag. Dan ranije došla je sa bakom iz Nemačke, gde je bila u poseti roditeljima.

- Krišom je uzela svoj pasoš koji se nalazio kod bake, a zatim je u utorak pola sata posle ponoći iz Srbije prešla na teritoriju BiH. Nije nam poznato sa kim je prešla granicu - kaže njena sestra Lidija.

Kristinini roditelji su u Nemačkoj, a ona živi sa sestrom Lidijom u Aleksinačkom rudniku gde pohađa osnovnu školu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.