Nestala devojčica iz Srbije nađena u BiH

Izvor: B92, 24.Avg.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala devojčica iz Srbije nađena u BiH

Trinaestogodišnja devojčica K.M. iz Aleksinačkog Rudnika čiji je nestanak prijavljen 18. avgusta pronađena je u Kaknju u BiH.

U saopštenju MUP-a Srbije je navedeno da su u saradnji sa Interpolom i Federalnim kantonom Sarajevo devojčicu ponašli danas oko 12 sati.

Policija radi na preuzimanju i vraćanju devojčice roditeljima.

Društvenim mrežama i medijima 19. avgusta proširio se apel porodice nestale devojčice koja je poslednji put bila viđena u mestu u okolini Aleksinca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala devojčica pronađena u Bosni

Izvor: Mondo, 24.Avg.2015

Pripadnici MUP-a Srbije danas su u saradnji sa Interpolom i Federalnim kantonom Sarajevo, u Kaknju, u BiH, pronašli trinaestogodišnju devojčicu, čiji je nestanak prijavljen 18. avgusta...Foto: porodica nestale devojke..Kako piše u saopštenju MUP-a, devojčica je pronađena oko 12 sati...U toku...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.