Nepodeljena pomoć još iz maja meseca

Izvor: Aleksinac.net, 05.Avg.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepodeljena pomoć još iz maja meseca

Crveni krst Aleksinac još nije podelio humanitarnu pomoć za poplavljene, iako je Štab za vanredne situacije doneo odluku da se pomoć distribuira.

Od našeg sagovornika smo dobili sledeće informacije:

"U Prćilovici su u maju bile poplave.Štab za vanredne situacije opštine Aleksinac je doneo odluku da sepomognu najugroženije porodice. Centar za socijalni rad je dao spisak od 30 imena, najugroženijih, ali do danas ta pomoć nije podeljena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Stoji u magacinima Crvenog krsta.

Jedini ko je pomoć dobio je Dragan Todorović, koji se žalio predsedniku opštine. Nakon intervencije Nenada Stankovića njemu je pomoć isporučena. Ostalima još uvek nije."
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.