Neizvestan Editin koncert u Aleksincu, niko nije zainteresovan da ga organizuje

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jul.2023, 16:40

Neizvestan Editin koncert u Aleksincu, niko nije zainteresovan da ga organizuje

Za organizovanje koncerta pop-folk pevačice Edite Aradinović na stadionu “Mladost” u Aleksincu nema zainteresovanih agencija, pa će Opštinska uprava, bar za sada, uštedeti više od 10.000 evra, koliko je planirala da parama građana plati organizaciju.

Pevačica je trebalo da nastupi u nedelju, 6. avgusta, na terenu za male sportove “Mladost”, sa orkestrom od najmanje pet članova, u periodu od 21 do 23 sata.

Međutim, javna nabavka je danas obustavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jer se niko nije odazvao da organizuje koncert, za koji je bilo planirano 1.250.000 dinara, odnosno oko 10.600 evra.

Do isteka roka za podnošenje ponuda na adresu naručioca nije dostavljena nijedna ponuda. Imajući u vidu izveštaj Komisije, a na osnovu člana 147. stav 1. tačka 4. Zakona odlučeno je kao u dispozitivu - piše u Odluci.

Iz Opštinske uprave, koja je raspisala tender, kažu da ne znaju da li se nastup otkazuje i da moraju da se konsultuju sa organizatorom, odnosno aleksinačkom Kancelarijom za mlade, iz koje Južnim vestima nisu odgovorili do objavljivanja teksta.

Iako su na društvenim mrežama i iz Kancelarije za mlade i iz Opštine Aleksinac ovih dana najavljivali koncert, ni tu za sada nema informacija o otkazivanju.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.