Nastup pop-folkerke Edite u Aleksincu za 10.000 evra zvanično odložen

Izvor: JužneVesti.com, 01.Avg.2023, 18:04

Nastup pop-folkerke Edite u Aleksincu za 10.000 evra zvanično "odložen"

Iako su nastup pop-folk pevačice Edite Aradinović u Aleksincu nadležni danima najavljivali, pa i na zvaničnom sajtu Opštine, na tender se niko nije javio da organizuje taj koncert za 10.000 evra, pa su iz Kancelarije za mlade saopštili da je on "odložen".

Aleksinčani su na društvenim mrežama uglavnom negativno komentarisali vest da će 6. avgusta, kada se obeležava Dan rudara, na stadionu "Taš" pevati folklerka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Edita, a da Opštinska uprava za to izdvaja više od 10.000 evra.

Pisali su da je neprimereno da nakon velike nesreće u rudniku jedna od najsiromašnijih opština daje novac za koncert i zabavu, umesto porodicama stradalih, a komentarisali su i izbor pevačice.

Nadležni su ipak koncert najavljivali kao da je sigurno da će ga biti, uz postere sa likom Edite i naglašavali da je ulaz besplatan, ali je juče tender obustavljen, jer se niko nije javio da organizuje koncert, za koji je bilo planirano 1.250.000 dinara.

Kancelarija za mlade, koja je zvanično organizator ovog nastupa, objavila je danas na društvenim mrežama da se koncert "odlaže".

O narednom terminu održavanja koncerta, javnost će biti blagovremeno obaveštena - napisali su iz Kancelarije za mlade.

Podsetimo, na Dan rudara koji se obeležava na Aleksinačkom rudniku 6. avgusta najavljen je koncert pevača Radeta Jorovića koji organizuje i najavljuje Centar za kulturu u Aleksincu, za to je izdvojeno 200.000 dinara, a građani uglavnom smatraju da još nije vreme za slavlje i da bi novac trebalo dati porodicama preminulih.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.