Izvor: CrnaHronika.rs, 08.Apr.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napao majku, a onda se ubio

BEOGRAD - Užasno! Goran G. (54) pokušao je sinoć oko 21 sat da ubije svoju 83-godišnju majku Jozefinu udarcima ušicama sekire po glavi, a zatim je izvršio samoubistvo skočivši s devetog sprata zgrade u Ulici aleksinačkih rudara na Novom Beogradu.Goran je došao u majčin stan i nakon burne svađe uzeo sekiru, kojom je više puta udario staricu po slepoočnici, a kad je shvatio šta je uradio, panično je odjurio na krov zgrade, odakle je skočio i ostao na mestu mrtav. Nesrećnu ženu s teškim povredama glave, ramena i ruke Hitna pomoć je odvezla u Kliničko-bolnički centar Zemun.
Starica je živela s ćerkom, a prema nezvaničnim informacijama, Goran G. nije bio psihički bolesnik. Ovo je četvrto samoubistvo u Beogradu za nešto više od 24 sata.
(M. I. - N. U.)
Izvor: kurir-info.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.