Na prodaju imovina PIK Aleksinac na Aleksinačkom rudniku

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2021, 10:13

Na prodaju imovina "PIK" Aleksinac na Aleksinačkom rudniku

Objekat rudničke menze, hotel i terasa, kao i bife sa opremom i inventarom - imovina nekadašnje aleksinačke kompanije "PIK" na Aleksinačkom rudniku je na prodaju, koju je oglasila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, a ukupna cena je nešto veća od 4 miliona dinara.

Kako prenosi Ekapija, gde su i dostupni detalji oglasa, za 2,1 milion dinara se prodaje rudnička menza na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Aleksinačkom rudniku, čija je površina u osnovi 574 m2 dok podrum ima još 113 kvadrata, a uz to i oprema i inventar.

Takođe prodaju za oko 2 miliona dinara hotel površine 550 m2, terasu hotela, bife i uz njih i opremu i inventar.

Imovina se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, svakim radnim danom od 10 do 14 časova, a najkasnije do 26.03.2021. godine (uz prethodnu najavu povereniku stečajnog upravnika) - piše u oglasu.

U oglasu piše da pravo na učešće u kupovini ove imovine imaju sva pravna i fizička lica koja nakon dobijanja profakture uplate po 70.000 dinara, između ostalog, kao i iznos depozita.

Takođe navode da je javno nadmetanje zakazano za 2. april u 11 sati u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu, a da će zbog epidemiološke situacije učesnicima biti merena temperatura, kao i da su svi dužni da se u toku registracije i javnog nadmetanja pridržavaju mera koje je propisao Krizni štab.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.