Novi detalji smrti mladića iz Aleksinca: Gosti restorana pokušali da mu pomognu

Izvor: B92, 17.Maj.2021, 09:32

Novi detalji smrti mladića iz Aleksinca: "Gosti restorana pokušali da mu pomognu"

Aleksinac -- Mladić A.S. (26) preminuo je sinoć posle proslave 18. rođendana u Aleksincu, javljaju mediji.

On je, kako pišu Novosti, sa izuzetno teškim povredama glave i kičmene moždine hitno prevezen u UKC Niš, gde je u toku noći preminuo od zadobijenih povreda.

Prema navodima ovog lista, incident je prvobitno prijavljen sinoć oko 20 sati.

"Mladić je bio u besvesnom stanju, nekoliko gostiju restorana je pokušavalo da mu pomogne. Mada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije imao vidljivih povreda, dijagnostikom je ustanovljeno da ima krvarenje u mozgu zbog čega je odmah bilo jasno da je životno ugrožen. Nakon što mu je prva pomoć pružena u aleksinačkoj bolnici, transportovan je na dalje lečenje u niški Univrzitetski klinički centar", kažu sagovornici za "Novosti".

Još se utvrđuje na koji način je mladić povređen, da li ga je neko udario ili je sam pao i udario glavom od beton. Policija radi na rasvetljavanju događaja a obavešteni su i Osnovno tužilaštvo u Aleksincu i Više javno tužilaštvo u Nišu s obzirom na to da je među gostima bilo i maloletnih lica koji podležu nadležnosti ove pravosudne institucije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOBNI ROĐENDAN Tragedija na proslavi punoletstva, mladić (26) u Aleksincu pretučen NASMRT

Izvor: Blic, 17.Maj.2021

Aleksinčanin A.S. (25) preminuo je noćas u Kliničkom centru u Niši nakon što je sinoć na proslavi 18. rođendana u jednom ugostiteljskom objektu u Aleksincu zadobio teške telesne povrede, pod okolnostima koje policija još uvek utvrđuje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.