Mladi kineski fudbaleri gostuju u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 01.Avg.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi kineski fudbaleri gostuju u Aleksincu

U subotu na stadionu Napretka gostovaće dve kineske ekipe, 2009. i 2010. godište. Zanimljivost je da ove dve ekipe treniraju sa velikim uspehom treneri iz Nišavskog okruga koji su u prijateljskim odnosima sa FK Vukovi iz Aleksinca.

Pored njih doćiće i ekipa FK Rudar sa Alekinačkog Rudnika i Radnički iz Niša.

Iz uprave FK Vukovi naglašavaju da je ogranizaciju ovog internacionalnog druženja pomogao OTIS, na čelu sa direktorkom koja je i spremila >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << prigodne poklone za goste.

Turnir počinje u subotu u 17:30 na gradskom stadionu, a igraće se u trijangl sistemu. Obzirom da je ovo prvi put da u našem gradu gostuje neka međunarodna ekipa iz Kine iz uprave kluba pozivaju sve ljubitelje fudbala na zajedničko sportsko druženje.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.