Mlade snage aleksinačkog džiju-džicu kluba osvojile 11 medalja

Izvor: JužneVesti.com, 21.Maj.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlade snage aleksinačkog džiju-džicu kluba osvojile 11 medalja

Poletarci, pioniri, nade i kadeti aleksinačkog džiju-džicu kluba N i F nastupili su na međunarodnom turniru u Beočinu "Srbija open 2019" i osvojili 11 medalja. Mali borci iskazali su veliku želju za uspehom, kažu u aleksinačkom klubu, ali su manjak iskustva i hrabrosti učinili da broj odličja ne bude i veći.

Zlatom su se u Beočinu okitili pionirka Lana Dodić, u kategoriji nada Petar Đorđević, Danijela Joić i Nenad Antić, a u najstarijoj konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Andrija Bogdanović. Srebrnih medalja domogli su se u kategoriji poletaraca Aleksa Spasić i Anastasija Milenković, kao i u konkurenciji nada Mladen Milovanović.

Bronzana odličja pripala su Srđanu Milenkoviću i Petru Janketiću, obojici u kategoriji nada, kao i Petru Ristiću koji se nadmetao kao pionir.

Naše mlade takmičare je predvodio i naš najmlađi trener u klubu Filip Trajković, tako da uspeh nije slučajan. Takmičari su iskazali veliku želju za uspehom ali na momente nisu imali dovoljno iskustva i hrabrosti kako bi iskoristili šanse koje su im se ukazale, čime su propustili da se domognu medalje ili da se popnu na veću stepenicu pobedničkog postolja - kažu u aleksinačkom klubu.

Inače, na turniru su pravdu delila dvojica sudija aleksinačkog kluba - Dragan i Nikola Trajković.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niški borci najbolji u Kovinu - 5 takmičara osvojilo 7 medalja

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2019, 09:04

Abu Dabi Kombat Klub (ADCC) je vrsta takmičenje koja okuplja takmičare različitih boriačkih sportova, a jedan takav turnir održan je u Kovinu. Rio grapling klub Niš, koji se bavi brazilskim džiju-džicuom nastupio je na ovom međunarodnom takmičenju sa 5 takmičara, koji su osvojili 7 medalja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.