Izvor: Blic, 30.Sep.2023, 10:13

"MORALI SU DA SEKU VOZILO DA IZVUKU ČOVEKA" Jeziv čeoni sudar kod Gornje Toponice, jedan automobil potpuno smrskan završio u jarku (FOTO)

Dve osobe povređene su u teškom udesu koji se dogodio jutros oko 8.20 časova na regionalnom putu Niš - Aleksinac kod Gornje Toponice. Sudarila su se dva automobila marke "folksvagen" niških i aleksinačkih registarskih oznaka a udes se desio ispred krivine na ulazu u Gornju Topionicu iz pravca Aleksinca.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dve osobe povređene u udesu kod Gornje Toponice

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2023

Vozači dva automobila koja su se sudarila na ulazu u selo Gornja Toponica kod Niša povređena su i prebačena u niški Univerzitetski klinički centar...Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 8:20, a u u udesu su učestvovala dva "folksvagena", jedan niških, a drugi aleksinačkih registracija...U policiji...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.