“Levica” formirala odbor i u Aleksincu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Levica” formirala odbor i u Aleksincu

“Levica Srbije” formirala je inicijativni odbor i u Aleksincu, a za predsednika je izabran Marko Jovanović.

Levica je do sada formirala preko 70 odbora u celoj Srbiji, a do kraja kampanje očekuje se da ih bude 80. Član Uprave “Levice Srbije” Dragan Popović smatra da je veoma važno nastaviti trend aktivizma politički neuprljanih ljudi.

U rad “Levice” se u velikom broju uključuju ljudi koji se nikada nisu bavili politikom, takav nam je sastav u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Aleksincu, a i u celoj Srbiji - kaže Popović.

Dan nakon osnivanja inicijativnog odbora “Levice Srbije” u Aleksincu, formiran je najveći opozicioni savez u ovom gradu u kome su SDS, LDP i “Levica”. U narednim danima ova koalicija bi i zvanično trebalo da preda izbornu listu za lokalni parlament.

Ovaj pokret koji je nedavno formirao bivši potpredsednik DS Borko Stefanović do kraja nedelje će početi sa prikupljanjem potpisa, a izborna lista za republički parlament bi trebalo da bude podneta Republičkoj izbornoj komisiji početkom sledeće nedelje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.