Krali opremu iz luna parka

Izvor: NTV.rs, 31.Jan.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krali opremu iz luna parka

Zahvaljujući odličnoj saradnji niške i kruševačke policije pronađeni su i uhapšeni devetnaestogodišnji Aleksandar V. iz Kruševca i njegovi vršnjaci Aleksandar A. i Milorad V., takođe iz Kruševca.
Osumnjičeni su uhapšeni u četvrtak, oko 18 časova, zbog sumnje da su u noći između 27. i 28. januara godine u Aleksincu, u ulici Vuka Karadžića, isekli katanac i ušli u obezbeđen plac na kome je bilo parkirano 10 kamiona i 11 prikolica sa opremom za luna park. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs <<
Osumnjičeni su isekli bakarne kablove sa kamiona i prikolica, i zajedno sa njima otuđili su i veći broj produžnih kablova za napajanje luna parka, nanevši štetu vlasniku od oko 350.000,00 dinara.
Osumnjičenima je određen pritvor u trajanju do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Aleksinac,   Kruševac

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Mladići pokrali luna-park

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jan.2014

Policija je uhapsila trojicu mladića koji se sumnjiče da su u Aleksincu obili plac na kome je bila oprema za luna-park i pokrali bakarne kablove sa kamiona i prikolca.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.