Komunalna inspekcija zabranila sajt u Aleksincu!

Izvor: Press, 04.Feb.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalna inspekcija zabranila sajt u Aleksincu!

Komunalna inspekcija u Aleksincu zabranila je Aleksandru Gvozdenu administratoru portala www.aleksinac.net da koristi naziv Aleksinac u nazivu tog domena i sajta.
Gvozden je opštini u decembru 2012.godine poslao zahtev da u nazivu sajta i domena koristi ime Aleksinca, ali je dve godine kasnije SO Aleksinac odbila taj zahtev. Posle toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << komunalna inspekcija izrekla je zabranu, pozivajući se na nepoštovanje odluke o simbolima opštine.

PROČITAJTE JOŠ:
 
   
Dr Dušan Ostojić, saradnik sajta i autor najvećeg broja tekstova koji su ustalasali aleksinačku javnost, kaže da se radi o čistoj osveti vladajuće koalicije SNS-SPS-PUPS na čijem čelu je SNS.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zabranjen aleskinački sajt

Izvor: OkRadio.rs, 04.Feb.2015

Komunalna inspekcija u Aleksincu zabranila je Aleksandru Gvozdenu administratoru portala www.aleksinac.net da koristi naziv Aleksinac u nazivu tog domena i sajta. Gvozden je opštini u decembru 2012.godine poslao zahtev da u nazivu sajta i domena koristi ime Aleksinca, ali je dve godine kasnije SO Aleksinac...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.