King Baker 018 - novo ime dobre ishrane u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 20.Okt.2020, 18:00

King Baker 018 - novo ime dobre ishrane u Aleksincu

U Aleksincu je nedavno počeo sa radom novi ugostiteljski objekat King Baker 018.

U pitanju je restoran brze hrane, oaza dobrog zalogaja na italijanski način sa vrlo primamljivim mirisom, i ukusom koji se ne zaboravlja. U King Bakeru vas svakako očekuje široki repertoar pica i sendviča koji nose zanimljive nazive (Mornarski, Banatski, itd) i koji se prodaju u veličinama od M - XXL.

Naravno ako hoćete možete da kupujete iz fotelje jer se njihovi proizvodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << dostavljaju na vašu adresu i dovoljno je da samo pozovete na 061 2308941. Ili posetite objekat u jednosmernoj ulici, Dušana Trivunca 5-11, odmah preko puta novo otvorenog DIS supermaketa.

Italijanska kuhinja sa pravom spada među najbolje u svetu, a činjenica je da ukusnim picama retko ko može odoleti. King Baker 018 ima ukupno 13 vrsta pica, a pisca ovih redova je naročito očarali kvalitetni sastojci i odlično testo, koje je tanko i hrskavo.

Zato, topla preporuka, ne oklevajte, radno vreme je svakog radnog dana od 8 ujutru do 22 časova. Posetite njihovu strnicu na Fejsbuku: King Baker 018.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.