Kakvu vodu pijemo?

Izvor: Aleksinac.net, 03.Avg.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvu vodu pijemo?

Sa ciljem da izbegnemo svaku vrstu špekulacija oko teme koju smo pokrenuli na portalu www.aleksinac.net, uputili smo pismo nadležnima u Javnom preduzeću Vodovod i kanalizacija.

Naš cilj je da dobijemo zvaničan odgovor na pitanje: KAKVU VODU PIJU GRAĐANI OPŠTINE ALEKSINAC.

Tekst poslatog pisma navodimo u celosti.

Poštovani,

veliki broj građana opštine Aleksinac nas je kontaktirao sa informacijom da im, u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << nekoliko dana, iz česme priključene na gradski vodovod kojim rukovodite, izlazi prljava voda. Tu tvrdnju su nam i dokumentovali fotografijama na kojima se to jasno vidi.

O tome je objavljen i tekst na sajtu www.aleksinac.net.

Naš cilj je da istinito informišemo javnost, te Vas najljubaznije molim da nam odgovorite na sledeća pitanja:

1. Kako objašnjavate da se nakon protoka vode iz gradskog vodovoda kroz čistu i belu gazu gotovo uvek primeti prljavština boje mulja?

2. Kome građani opštine Aleksinac mogu da se jave kada primete ovakav problem?

3. Da li možete da objavite javno saopštenje i da nam dostavite dokument kojim bi čitaocima pokazali da je voda iz aleksinačkog vodovoda 100% ispravna?

4. Da li biste imali vremena da date jedan video intervju za naš sajt u kome bismo uživo razjasnili sve detalje koji interesuju građane naše opštine?

Unapred hvala za odgovor

Dušan Ostojić

www.aleksinac.net
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Problem mutne vode ne jenjava

Izvor: Aleksinac.net, 04.Avg.2015, 11:49

Građani opštine Aleksinac imaju različite stavove po pitanju mutne vode za piće...Za jedne je to nezanimljiva tema, jer odavno kupuju vodu za piće, dok je za druge ta tema jako zanimljiva, jer i sami imaju iskustva sa mutnom pijaćom vodom...Dve najzanimljivije priče prenosimo u celosti:.."Pre...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.