Kako danas izgleda Brđanka

Izvor: Aleksinac.net, 19.Nov.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako danas izgleda Brđanka

Lomljenje staklenih flaša, klupa, oklopa na banderama, klackalica i ljuljaška je sve češći problem prelepog parka u Aleksincu, Brđanke.

Ovo siledžijsko ponašanje, kako meštani kažu radi se noću. Nadležni za ovo su nekoliko puta popravljali klupe, ali sve uzalud jer oni dođu i za sat vremena lepota ovog parka koja ne traje dugo, ubrzo nestane.

Ovim parkom danju šetaju roditelji sa malom decom, ljudi sa psima, atletičari i svi oni koji dođu da uzivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << u prirodi. Naš grad Aleksinac je mali i baš zato treba da ga čuvamo. Iako je mali, Aleksinac ima puno znamenitosti koje neće tako lako srušiti.

Ove znamenitosti neće lako srušiti jer se one ne tiču samo materijalnih izvora, Aleksinac čuva u svojoj znamenitosti veliki rudnik koji je nekada bio, fenomenalne slikare, pesnike, i još mnogo toga.

Ovaj park, kao još mnogo toga u Aleksincu će, na žalost, morati da sačeka bolje ljude...

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.