Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 07:20

KAKO JE MANIJAK IZ NIŠA ZAVRŠIO NA SLOBODI?! Pravio haos dva dana: Polno uznemiravao radnicu pekare, demolirao lokale, a onda u liftu SILOVAO DEVOJKU

Protiv Aleksinčanina S.J. (32), koji je uhapšen u nedelju jer je u liftu zgrade u centru Niša silovao dvadesetčetvorogodišnju devojku, vodiće se još dva postupka: jedan krivični, za nedozvoljene polne radnje jer je u subotu nasrnuo na radnicu pekare u Aleksincu, i jedan prekršajni zbog narušavanja javnog reda i mira, jer je polomio portale tri lokala u centru te varošice, saznaje “Blic”. Da li će protiv njega biti pokrenut i privatni krivični postupak za oštećenje i uništenje tuđe stvari, zavisiće od vlasnika lokala na kojima je odluka da li će podići tužbe.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.