Izvor: B92, 06.Apr.2010, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovana žrtva iz Aleksinca

Niš -- Polcija identifikovala žrtvu eksplozije koja se 2. aprila desila u Aleksincu. Reč je o Saši M. (35) sa prebivalištem u Nišu.

Telo poginulog, posle eksplozije 2. aprila uveče u ulici Drgčeta Milovanovića u Aleksincu, upućeno je na obdukciju. U toku je veštačenje eksplozivne naprave posle kojeg će se znati o kavom eksplozivu i kakvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napravi je reč, rekli su u policiji.

U cilju dalje istrage, u policiji nisu mogli da saopšte druge informacije o eksploziji koja je uznemirila Aleksinčane.

Eksplozija se dogodila u dvorištu jedne kuće, a od snažne detonacije popucala su stakla na okolnim objektima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žrtva eksplozije Nišlija Saša M. (35)

Izvor: Glas javnosti, 07.Apr.2010, 07:06

ALEKSINAC - Saša M. (35), sa prebivalištem u Nišu, identifikovan je kao žrtva eksplozije koja se u subotu dogodila u Aleksincu, u Ulici Dragčeta Milovanovića...- Čekamo rezultate veštačenja kako bismo utvrdili o kakvoj je eksplozivnoj napravi reč, kao i šta je nastradali radio na mestu eksplozije...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.