I Toske hoće u rijaliti

Izvor: Aleksinac.net, 13.Okt.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Toske hoće u rijaliti

Da gotovo niko ne gleda rijaliti programe to svi znamo, ili bolje reći to svi pričaju.

Da su rijaliti programi najgledaniji i to svi pričaju, od agencija za ispitivanje gledanosti do novinskih rubrika u kojima je desetak stranica odvojeno za rijaliti učesnike. Aleksinac ima dva predstavnika Radašina i Branču.

Treći potencijalni učesnik je Marko Tosković Toske koji je javno objavio molbu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ga neko od producenata pozove.

Tosković na svom sajtu http://toskealeksinac.wix.com/novo otvoreno i glasno kaže "Hoću i ja u rijaliti", tvrdi "prvi srpski beskućnik", kako Marko često sebe naziva.

Da li će iko od srpskih producenata emisija za zagađivanje srspkog naroda, uvideti potencijalni talenat Marka Toskovića, videćemo uskoro. Ono što je evidentno jeste da se njegov sajt uveliko šeruje duž Fejsbuka i Tvitera.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.