Hor Šumatovac nastupio je ispred fontane i priredio sugrađanima pravu horsku poslasticu

Izvor: Aleksinac.net, 23.Jun.2022, 17:09

Hor Šumatovac nastupio je ispred fontane i priredio sugrađanima pravu horsku poslasticu

Hor Šumatovac, koji ove godine obeležava 135 godina od osnivanja Aleksinačke pevačke družine Šumatovac, i horskog pevanja u Aleksincu, priredio je svojim sugrađanima pravu horsku poslasticu. 

Hor Šumatovac, koji ove godine obeležava 135 godina od osnivanja Aleksinačke pevačke družine Šumatovac, i horskog pevanja u Aleksincu, priredio je sinoć svojim sugrađanima pravu horsku poslasticu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << />
U korak sa  svetskim trendovima, kao i u svemu do sada, obeležio je Svetski dan muzike pevajući u kafiću, na oduševljenje iznenađenih gostiju, ali i mini koncertom na otvorenom, ispred fontane, za slučajne prolaznike.

Ujedno su proslavili rođendan dugogodišnje članice hora, a šlag na torti bio je susret sa poznatom džez pevačicom, Nadom Pavlović, našom dragom Aleksinčankom. Oduševljena entuzijazmom koji iz njih zrači, zamolila ih je da joj nešto otpevaju, što su oni sa zadovoljstvom učinili

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.