Hitan poziv stanovnicima opštine Aleksinac koji su pretrpeli štetu usled poplava!

Izvor: Aleksinac.net, 26.Jun.2023, 19:00

Hitan poziv stanovnicima opštine Aleksinac koji su pretrpeli štetu usled poplava!

Stanovnici opštine Aleksinac koji su imali štetu od poplava na objektima prijavljuju štetu u kancelariji broj 25, lice zaduženo za prijem prijava je Dragan Petrović.

Pozivaju se stanovnici opštine Aleksinac koji su pretrpeli štetu na usevima i stambenim objektima usled poplava, a da ona nije popisana u proteklim danima, da što pre dođu u zgradu OU Aleksinac, kancelarija broj 13, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << za prijavu štete na poljoprivrednom gazdinstvu i sa sobom ponesu:

• Ličnu kartu;

• Broj telefona;

• Broj porodičnog gazdinstva;

• Broj ugrožene parcele;

• Podaci o poljoprivrednim kulturama na ugroženim parcelama.

Kako je neophodno evidentirati i poslati izveštaj republičkim službama, molimo sve stanovnike opštine Aleksinac da štetu prijave najkasnije do četvrtka, 29. juna!
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.