Godišnja dodela srebrnjaka roditeljima novorođenih beba

Izvor: Aleksinac.net, 10.Jun.2021, 15:55

Godišnja dodela srebrnjaka roditeljima novorođenih beba

U organizaciji Opštinske uprave opštine Aleksinac, danas je nastavljena tradicionalna akcija dodele srebrnjaka sa likom Presvete Bogogrodice, roditeljima novorođenih beba koje su rođene u periodu od 01. jula 2020. godine do 31. maja 2021. godine.

Predsednik opštine Dalibor Radičević i načelnik Opštinske uprave Dejan Milošević dodelili su roditeljima ukupno 309 srebrnjaka.

Akcija se sprovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << od 2018. godine u okviru plana da se podstakne povećanje nataliteta na teritoriji opštine, a započeta je u saradnji sa kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku. Sa današnjim danom darivano je blizu 1.300 mališana.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.