Dve osobe teško povređene u tuči na slavi u Aleksincu, troje uhapšeno

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2022, 18:04

Dve osobe teško povređene u tuči na slavi u Aleksincu, troje uhapšeno

U tuči koja je usledila nakon rasprave na proslavi krsne slave Aranđelovdan u Aleksincu dva muškarca su teško povređena, a u UKC Niš kažu da su trenutno stabilno. Iz Osnovnog javnog tužilaštva saopštavaju da je troje uhapšeno i da će sutra biti saslušani.

Tuča se dogodila sinoć oko 20 sati u Aleksincu, navode iz aleksinačkog Tužilaštva, a 21-godišnjak i muškarac star 53 godine teško su povređeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Iz Univerzitetskog kliničkog centra navode da su trenutno obojica stabilno.

21-godišnjak ima povredu ambdomena, izvađena mu je slezina, trenutno stabilan. Drugi muškarac, 53-godišnjak ima višestruke povrede - grudnog koša i nosa. Stabilan je trenutno - navode iz UKC Niš.

Zbog učestvovanja u tuči na proslavi krsne slave uhapšeni su L. T. i A. B. iz Aleksinca, kao i F. P. iz Svrljiga.

Postoje osnovi sumnje da su telesne povrede nastale u tuči koja je bila posledica prethodne rasprave na proslavi krsne slave kod jednog od učesnika tuče, te su, radi saniranja povreda oba lica upućena u KC Niš. Tamo su radi daljeg lečenja dok će zadržana lica, uz krivičnu prijavu, biti privedena na saslušanje u tužilaštvo dana 23.11.2022.godine - saopštavaju iz Tužilaštva.

Osumnjičeni su za krivično delo teška telesna povreda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.