Drugi Završni udarac u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 28.Sep.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi Završni udarac u Aleksincu

U petak 29. septembra u Aleksincu će se održati drugi po redu festival „Završni udarac“, kojim Centar za kulturu i umetnost iz Aleksinca obeležava kraj ovogodišnje koncertne sezone.

Na festivalu će nastupiti aleksinački pank rok bendovi Banditi Iz Kraja i Trandže, valjevski pank rok bend Pobjeda Nečega i požarevački ska/pank rok bend Čvrge.

Koncert će se održati u dvorištu Aleksinačke gimnazije sa početkom u 21 čas. Cena ulaznice >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << iznosi 100 dinara. Do 28. septembra ulaznice će se prodavati na blagajni aleksinačkog Doma kulture, a na dan festivala ulaznice će se prodavati u Aleksinačkoj gimnaziji od 18 časova.

Poznata je i celokupna satnica:
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.