Dosadašnji predsednik Opštine izabran za predsednika Skupštine Aleksinac

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2020, 09:17

Dosadašnji predsednik Opštine izabran za predsednika Skupštine Aleksinac

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Aleksinac potvrđeni su mandati 41 odbornika, a za predsednika parlamenta izabran je Nenad Stanković, dosadašnji predsednik Opštine Aleksinac. Ko će biti novi predsednik Opštine, saznaće se na narednoj sednici, koja je zakazana za ponedeljak, 24. avgust.

Aleksinački odbornici izabrali su Tatjanu Bogdanović za zamenika predsednika Skupštine, dok će dosadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sekretar Dragan Milojević biti na istoj funkciju i u naredne četiri godine.

U novom sazivu aleksinačke Skupštine najviše odbornika - 29, ima koalicija oko SNS, zatim koalicija okupljena oko Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije - 8, dva odbornika pokreta "Ivan Dimić - Za bolju opštinu Aleksinac" i po jednog odbornika imaju Narodni pokret i Stranka Rusa Srbije.

Sledeća sednica biće održana 24. avgusta, a kako saopštavaju na zvaničnom sajtu Opštine, na tom zasedanju će biti izabrana izvršna vlast, odnosno predsednik Opštine, njegov zamenik i Opštinsko veće.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.