Dečak nestao u okolini Aleksinca

Izvor: Blic, 05.Mar.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak nestao u okolini Aleksinca

NIŠ - Marko Ristić (11) iz Aleksinačkih Rudnika nestao je 3. marta oko 14 sati u ovom mestu kraj Aleksinca.

Dečakov otac Slađan Ristić prijavio je nestanak policiji i pretražio sva okolna sela, ali od sina još nema ni traga ni glasa.

- Igrao se ispred zgrade u subotu. Primetio sam oko 14 sati da ga nema i odmah krenuo u potragu. Marko je pohađao osnovnu specijalnu školu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Aleksincu zbog smetnji u razvoju, ali do sada se ovako slično nikada nije desilo. Nije imao običaj da ide sam daleko od kuće. Prijavio sam nestanak policiji i obišao sva sela oko Aleksinca. Išao sam i do Sokobanje. Smem da kažem samo da je viđen u selu Kraljevo, a više od toga ne smem da pričam zbog istrage - kazao je otac dečaka Slađan Ristić.

Slađan Ristić je razveden i ima još troje dece koja su izmeštena u hraniteljske porodice dok je Marko živeo sa njim

Telefon za informacije

Dečak ima zelene oči i kratku smeđu kosu, a na sebi je imao crnu jaknu, svetlo plave farmerke i belo-crvene patike. Svi koji imaju informacije o nestalom Marku Ristiću neka se jave policiji ili njegovom ocu Slađanu na telefon 065/52-87-335.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.