Danas bez struje delovi nekoliko ulica u Nišu i Pirotu i više naselja u Aleksincu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2021, 09:01

Danas bez struje delovi nekoliko ulica u Nišu i Pirotu i više naselja u Aleksincu

Zbog radova na elektroenergetskoj mreži danas će bez struje biti u Nišu biti stanari u delu Zetske ulice, Čamurlije i Gabrovačkog puta, a kako najavljuju iz EPS-a, i više aleksinačkih naselja i pirotskih ulica.

Od 9 do 13 sati neće biti električne energije u delu Zetske i Čamurlije, a od 11 do 14 sati deo Gabrovačkog puta, najavljuju iz Elektrodistribucije.

Na području Aleksinca >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bez napajanja će biti u vremenu od 9 do 12 sati naselja od Trnjana do Vitkovca i Jakovlja, od Donjeg Adrovca do Žitkovca, od Česte do Vukanje, Gornji Adrovac, Krušje, Loznac i Kamenica - objavili su iz EPS-a.

U vremenu od 8:15 do 14:30 sati bez struje su u Pirotu i Ulica Vojvode Putnika, Treći puk, Kavak, Crni vrh, Milana Rakića, Bužurato, Rogoz, Mamušnička, Ulica 37.divizija, kao i selo Vlasi, navode iz Elektrodistribucije.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.