Da li je Aleksincu potreban novi prigradski prevoznik?

Izvor: Aleksinac.net, 24.Feb.2020, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Aleksincu potreban novi prigradski prevoznik?

Kako je na teritoriji opštine Aleksinac Niš ekspres jedini prigradski prevoznik oni taj monopolistički položaj koriste na štetu meštana brojnih sela.

Već smo navikli na vesti da se za vreme školskih raspusta neke od linija se ukidaju. Pored brojnih žalbi taj problem je ostao nerešen.

Kako nezvanično saznajemo neke od linija se ukidaju čak i za vreme školske godine. "Opet problem sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Niš ekspresom. Ukinuli su đačke autobuse. Konkretno, autobus u 20:25 za Vitkovac koji su učenici koristili za povratak kući, deca će morati da čekaju od 19:10 kada im se završava poslednji čas do 22:20 da bi otisli kući. Verujem da su još neke takve linije ukinuli. Nadam se da ćete objaviti nešto u vezi ovog problema." - poruka je jednog zabrinutog roditelja.

Redakcija Aleksinac.net je pokušala da proveri ovu informaciju sa nadležnima u Niš ekspresu, ali bez uspeha. Nameće se pitanje: Da li je Aleksincu potreban novi prigradski prevoznik? Jer ako Niš ekspres uredno prodaje mesečne karte, a ne obezbeđuje i ukida linije prevoza onda to radi na štetu građana koji žive na selima jer moraju da plaćaju alternativni prevoz do svojih domova.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.