DS otvorio kancelariju za probleme građana Aleksinca

Izvor: Aleksinac.net, 10.Apr.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS otvorio kancelariju za probleme građana Aleksinca

Svakim radnim danom od 17 do 19 časova prostorije aleksinačkog DS-a biće otvorene za probleme Aleksinčana.

Opštinski odbor je doneo odluku da članovi DS-a na taj način pokušaju da pomognu građanima u rešavanju problema. Tim povodom je predsednik, OO DS-a za Aleksinac.Net izjavio:

"Problema u Aleksincu je zaista puno. Građani >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << se susreću sa zaista velikim problemima iz različitih oblasti, zato sno odlučili da otvorimo kancelariju DS-a za sve građane naše opštine, nevezano da li su članovi stranke ili ne. Svakog dana od 17 do 19 ćemo dežurati u prostorijama DS-a i primati građane. Pokušaćemo da posredujemo u rešavanju svih nevolja sa kojima se građani susreću."

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.