DS negira da su njihovi odbornici prešli u LDP

Izvor: Press, 28.Jan.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS negira da su njihovi odbornici prešli u LDP

"Milan Veljković i ostatak nezavisnih odbornika nisu članovi DS već osam meseci, a izborni rezultati u Aleksincu će pokazati zašto ti ljudi nisu više u DS", navedeno je u saopštenju aleksinačkog odbora DS.
Oni najoštrije osuđuje neistinu koju su, kako navode, plasirali bivši članovi i bivši odbornici DS u Skupštini opštine Aleksinac, da je pet članova odborničke grupe DS prešlo u LDP i formiralo samostalnu odborničku grupu.
To je ranije danas na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za novinare u Nišu izneo član Predsedništva LDP Raica Milićević.
Milićević je tada naveo da se prelazak članova DS očekuje i u drugim sredinama na jugu i istoku Srbije i to u Bujanovcu, Brusu, Zaječaru, kao što se to, dodao je, događalo u Nišu, Leskovcu ili Vlasotincu u prethodnom periodu.
U aleksinačkoj opštini na vlasti su SNS, socijalisti sa svojim koalicionim partnerima i URS.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Al: DS negira prelazak odbornika u LDP

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jan.2014, 01:18

Opštinski odbor DS-a u Aleksincu negirao je tvrdnje da je pet njihovih članova odbor prešlo u LDP istakavši da oni već osam meseci nisu članovi stranke. - Milan Veljković i ostatak nezavisnih odbornika nisu članovi DS-a već osam meseci, a izborni rezultati u Aleksincu će pokazati zašto ti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.