Izvor: Blic, 17.Jan.2024, 22:09

DRAMA U ALEKSINCU Više od trideset radnika fabrike se otrovalo, troje u teškom stanju: Sada je otkriven uzrok

U fabrici Magna u Aleksincu večeras je došlo je do trovanja 33 radnika najverovatnije isparenjima lepka, potvrdio je "Blicu" načelnik u Hitnoj pomoći dr Nenad Marković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katastrofa u Aleksincu: Otrovano 30 radnika

Izvor: B92, 17.Jan.2024

Tridesetak radnika jedne aleksinačke firme otrovalo se večeras hemijskim isparenjima...Načelnik Hitne pomoći u Aleksincu Nenad Marković potvrdio je incident...Direktor opšte bolnice u Aleksincu dr Goran Vidić rekao je za "Blic" da su lekari prema prvim procenama zbrinuli večeras između 50 i...

Nastavak na B92...

Trideset radnika se otrovalo isparavanjem lijepka

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2024

ALEKSINAC - U fabrici "Magna" u Aleksincu večeras se tridesetak radnika otrovalo isparenjima lijepka i zbrinuti su u aleksinačkoj bolnici, a troje će biti prevezeno u Niš.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.