Četiri medalje mladih džudista

Izvor: Aleksinac.net, 01.Apr.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri medalje mladih džudista

Sekcija Džudo kluba "Kinezis" u Aleksincu je nastupala u nedelju 30. 3. na Međunarodnom turniru Kup Medijane.

U izuzetnoj konkurenciji, među 250 mališana iz Srbije, Bugarske, Makedonije i Grčke, mladi Aleksinačani su doneli četiri medalje.

Osvajači medalja su:

Lea Mitić, 3. mesto

Dora Vasić, 2. mesto

Sergej Lazarević, 2. mesto

Strahinja Bogdanović 3. mesto

Svi takmicari su se odlično borili >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << i za medalje su imali više mečeva. Pokazali su da napreduju u džudo borbama i da im iskustvo veoma znači. A ono što je možda najbitnije je, da svi imaju volju da i dalje rade i napreduju u džudo sportu.

Trener kluba Bojana Stanković je sudila mečeve na ovom turniru.

"I pored svih loših uslova u kojim radimo i bez ikakve finansijske pomoći, džudo klub opstaje i osvaja medalje. A tek će ih biti, jer ovo je prva generacija veoma mlade dece 2004. i mlađe, tako da budućnost ove dece tek predstoji." rekla je Bojana Stanković.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.