Ceo aleksinački odbor LDP prešao u SNS

Izvor: BKTV News, 06.Feb.2014, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo aleksinački odbor LDP prešao u SNS

Kompletan Opštinski odbor Liberalno-demokratske partije (LDP) u Aleksincu prešao je u Srpsku naprednu stranku (SNS), a dojučerašnji liberali su na konferenciji za medije rekli da su odluku doneli jednoglasno.
Dosadašnji menadžer LDP-a u Aleksincu Nebojša Ćirić rekao je da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su oni bili iziritirani dolaskom bivših članova Demokratske stranke u LDP i da su, kako je navedeno, u politici SNS i Aleksandra Vučića prepoznali one ciljeve za koje su se zalagali i čemu su težili u LDP.
Predsednik Opštinskog odbora SNS Nenad Stanković rekao je da su novi članovi koji dolaze iz LDP-a u politici naprednjaka i njihovog lidera “prepoznali snagu koja menja Srbiju na bolje”.
Pet odbornika koji su ranije napustili DS saopštili su krajem prošlog meseca da su pristupili aleksinačkom LDP-u i kao razlog pristupanja naveli da u Srbiji “jedino Čedomir Jovanović dosledno nastavlja politiku Zorana Đinđića”.
Izvor: tanjug.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompletan odbor LDP u Aleksincu prešao u SNS

Izvor: Mondo, 06.Feb.2014

Kompletan Opštinski odbor Liberalno-demokratske partije (LDP) u Aleksincu prešao je u Srpsku naprednu stranku (SNS).

Nastavak na Mondo...

LDP: Nije ceo odbor u Aleksincu prešao u SNS

Izvor: Akter, 06.Feb.2014

Liberalno demokratska partija demantovala je da je aleksinački odbor stranke kolektivno pristupio Srpskoj naprednoj stranci

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.