Budimo humani - pomozimo Vasiliju

Izvor: Aleksinac.net, 09.Apr.2014, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budimo humani - pomozimo Vasiliju

Crveni krst Aleksinac apeluje na ljude dobre volje da pomognu malom Vasiliju da sačuva vid.

Desetogodišnjem Vasiliju Petroviću iz Aleksinca je neophodna novčana pomoć kako bi nastavio lečenje u Specijalizovanoj oftalmološkoj klinici "Eliksir" u Novom Sadu gde bi tri do četiri puta godišnje u ciklusu od 10 dana trebalo da ode na preporučeno konzervativno lečenje oka stimulacijom i magnetnom stimulacijom. Troškovi jednog ciklusa desetodnevnog tretmana iznose >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << 29.500 dinara.

Pošto se radi o sumi novca koji samohrana majka ne može sama da obezbedi, Crveni krst Aleksinac se obraća svima onima koji mogu novčanim sredstvima da pomognu malom Vasiliju da ne izgubi vid na desnom oku da prilog uplate na žiro račun njegove majke Saške Petrović broj 170-0010187425000-14 kod Uni kredit banke.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.