Bio mi je kao otac... Bivši zadrugar neutešan zbog velikog gubitka, POSLEDNJE REČI teraju suze na oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 19:09

"Bio mi je kao otac..." Bivši zadrugar neutešan zbog velikog gubitka, POSLEDNJE REČI teraju suze na oči

Iznenadni slučaj rastužio mnoge...

Danas je domaću javnost zatekla vest da je učesnik rijalitija Radiša Miljković poznatiji kao Radašin iznenada preminuo prethodne noći u aleksinačkom selu Ljuptenu. Tim povodom se za Republiku oglasio i bivši zadrugar Đole Kralj, koji je kroz suze progovorio o poznanstvu sa Radašinom:

Rijaliti igrač Radiša Miljković, svima poznat kao Radašin, umro je u 62. godini. Kako se navodi, pukao mu je kapilar na nozi i dobio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sepsu, a prethodnih godina bio je često bolestan.

Tim povodom se za Republiku oglasio i bivši zadrugar Đole Kralj, koji je kroz suze progovorio o poznanstvu sa Radašinom.

- Ovo je strašno! Ja ne verujem da je on preminuo, ne mogu da se pomirim sa istinom. Ovo je neverovatno! On je meni bio kao otac, koliko puta me je savetovao, svaki njegov savet pamtim. Kada mi je bilo teško, dizao mi je raspoloženje. Strašno je to što se desilo, da je nešto drugo moglo da se uradi, nisam ni znao da je imao sepsu, to sam saznao danas. Neka počiva sada u miru, napatio se kroz život onoliko. Porodici upućujem najiskrenije saučešće - uputio je Đole poslednje reči za Republiku.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.