Aleksinačko preduzeće za puteve kupuje grejder za 13,5 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2024, 18:53

Aleksinačko preduzeće za puteve kupuje grejder za 13,5 miliona dinara

Nekorišćenu i u potpunosti ispravnu građevinsku mašinu - grejder sa priključcima, želi da kupi Javno preduzeće za puteve i stambeno komunalnu delatnost Opštine Aleksinac. Planiraju da za to izdvoje 13,5 miliona dinara bez PDV-a, a koliko će tačno platiti grejder znaće se posle 18. marta kada ističe rok za podnošenje ponuda.

U javnoj nabavci koju je raspisalo javno preduzeće iz Aleksinca, traže firmu od koje će kupiti grejder ne stariji od 2023. godine, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dizel motorom snage od 130 KW do135 KW, menjačem sa minimalno 6 brzina unapred i 3 unazad i maksimalnom brzina od najmanje 40 kilometara na sat.

Traže da grejder može da se “prelama” na sredini i da od dodatne opreme ima kameru za vožnju unazad, klimu, grejanje i radio plejer.

Garancija na mašinu minimum 12 meseci ili 2.000 radnih sati u zavisnosti od toga koji uslov se pre ispuni. Maksimalni rok za izlazak na servisnu intervenciju je 24 sata računajući od momenta prijema poziva za otklanjanje neispravnosti mašina u garantnom roku. Rezervni delovi i materijal za servisiranje koji će biti menjani u garantnom roku moraju biti novi i originalni - piše u dokumentaciji.

Kriterijum za dodelu ugovora biće cena, a izabrana firma ima rok do 25 dana od dana zaključenja ugovora da u Aleksinac isporuči mašinu i obuči radnike da je koriste, a upotrebljavaće se za asfaltiranje puteva, kopanje kanala, čišćenje snega.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.