Aleksinački DS u šetnji za Zorana

Izvor: Aleksinac.net, 07.Mar.2014, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinački DS u šetnji za Zorana

Aleksinački odbor Demokratske stranke organizuje odlazak za Beograd na tradicionalni skup poštovalaca dr Zorana Đinđića, čiji je naslov "Šetnja za Zorana".

Predsednik aleksinačkog odbora DS, Boban Ranđelović nam je ukratko pojasnio plan odlaska:

"Demokrate svakog 12. marta organizuju šetnju za Zorana. I mi iz Aleksinca ove godine odlazimo za Beograd tim povodom. Za Beograd se polazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << u 14 č, u sredu ispred Doma kulture. Povratak je oko 23 časova. Skup je na Trgu Republike od 18 č, planirana je šetnja oko pola sata. Ukoliko neko od vaših čitalaca želi da ide sa nama, može da nam se javi. Broj telefona je 80 29 29."

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.