Aleksinac nema socio-ekonomski savet za razvoj privrede

Izvor: Aleksinac.net, 05.Dec.2012, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinac nema socio-ekonomski savet za razvoj privrede

Aleksinac je jedna od retkih opština u Srbiji koja nema socio-ekonomski savet za razvoj privrede u opštini. Ovakva tela imaju jako važnu ulogu, kako u savetodavnom smislu, tako i u smislu stvaranja povoljnije klime za dolazak investicija u Aleksinac.

- Zaista je tužno, da u opštini koja ima 9.000 nezaposlenih i preko 2.000 socijalno ugroženih stanovnika, ne postoji takvo jedno telo čiji bi zadatak bio rešavanje nagomilanih problema vezanih za razvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ekonomije u opštini. - navodi Milan Jovanović, jedan od 9.000 nezaposlenih sa biroa rada.

Nadležni u opštini kažu da se radi na tome, ali da ima mnogo važnijih pitanja u Aleksincu nego što je formiranje socio ekonomskog saveta. Iako nismo upoznati sa konkretnim rokom do kada će početi sa radom socioekonomski savet, ostaje nada da će o problemima 9.000 nezaposlenih u opštini bar neko početi da brine.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.