Aleksinac napravio senzaciju i srušio Crvenu zvezdu za četvrtfinale Kupa (Video)

Izvor: Aleksinac.net, 25.Feb.2021, 13:13

Aleksinac napravio senzaciju i srušio Crvenu zvezdu za četvrtfinale Kupa (Video)

Sve je počelo dočekom i bakljadom za ekipe šampiona Crvene Zvezde, a završilo se senzacionalnim trijumfom i radošću trećeligaša iz Aleksinca. Domaćin je slavio rezultatom 4:2(2:0).

Kada je nakon trijumfa nad Surdulicom i plasmana u osminu finala Kupa na žrebu Aleksinac spojen sa šampionom Crvenom Zvezdom činilo se da će put malog kluba sa juga Srbije tu biti završen. Ali tako nisu mislili >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << igrači Aleksinca.

Iskoristili su to što je beogradska ekipa došla u okrnjenom sastavu, zaigrali borbeno i koncentrisano od početka i rezultat nije izostao. Strelci za domaće bili su Martin Ristić u 11. i 58., Stefan Đurić u 18. i Amir Zeka u 60. minutu, dok je oba pogotka za goste postigao Nemanja Đukić, u 48. i 61. minutu.

Posle istorijskog uspeha Aleksinčani sa mnogo optimizma čekaju žreb za četvrtfinale jer su dokazali da imaju respektabilan tim, a i da su u Kup takmičenju čuda moguća i da u jednom meču i “David može da pobedi Golijata”.

Izvor


Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.