Aleksinac: Žandarmerija ne odustaje od potrage za malim Markom

Izvor: S media, 06.Mar.2012, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinac: Žandarmerija ne odustaje od potrage za malim Markom

Ni četiri dana potrage za Markom Ristićem (11), koji je nestao u subotu u Aleksinačkom Rudniku, nisu dala rezultate. Pripadnici Žandarmerije, policije i meštani intenzivno su pretraživali teren na kome je dečak poslednji put viđen. Čak 200 policajaca traga za dečakom čiji je nestanak uznemirio celu Srbiju.

Otac nestalog dečaka, Slađan Ristić izjavio je sinoć za S media portal, da je akcija zbog mraka obustavljena i da će biti nastavljena danas >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u sedam sati.

U ponedeljak uveče je, kako saznajemo, bilo nekoliko dojava građana da je mali Marko viđen na nekoliko lokacija u Nišu, ali policija priliskom izlaska na teren nije uspela da ga pronađe.

- Do kasno smo pretraživali teren, ali bezuspešno. Ipak, verujem i nadam se da će Marko uskoro biti pronađen i vraćen kući- rekao nam je Slađan.

Pomozite da pronađemo ovog dečaka!

Da podsetimo, Marko Ristić (11) nestao je u subotu, 3. marta oko 14 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Poslednji put viđen je na Aleksinačkom Rudniku.

Dečak živi u domaćinstvu sa ocem. Zbog zdravstvenog poremećaja, dečak pohađa Specijalnu školu u Aleksincu. Ranije mu se nikada nije dešavalo da nestane; slabo se i družio upravo zbog svoje bolesti, ali je redovno odlazio u školu.

Otkako je nestao, Marko nije uzeo terapiju koja mu pomaže da se orijentiše u prostoru.



U trenutku nestanka, Marko je na sebi imao crnu jaknu, svetlo plave farmerke i belo-crvene patike. Ima zelene oči i kratku smeđu kosu.

Svi koji eventualno primete dečaka ili imaju bilo kakve informacije koje mogu pomoći u njegovom pronalaženju, neka se jave na telefon 065/ 52-87-335 ili prvoj stanici policije.

(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.