Aleksinac: Nađeno telo nestalog dečaka?

Izvor: BKTV News, 29.Apr.2012, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinac: Nađeno telo nestalog dečaka?

Telo dečaka nađeno je jutros u reci Moravici u selu Kraljevo. Policija veruje da se radi o Marku Ristiću (11) koji je nestao 3. marta ove godine, saznaje 'Blic'.
Identitet dečaka još nije zvanično potvrđen, jer se čekaju rezultati obdukcije koju je naložio istražni sudija Aleksandar Teodosijević. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Nišu. Prema nezvaničnim saznanjima, na telu nema vidljivih povreda koje bi ukazale na nasilnu smrt zbog čega se pretpostavlja da se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dečak udavio.
Za dečakom je policija organizovala potragu. Teren je pretraživalo više od 200 policajaca, šandarma i meštana Aleksinca i okolnih sela.
Sumnjalo se i da je dečak otet, a čak je jedna osoba početkom marta prijavila da je 'na delu autoputa od Proseka u Pravcu Pirota iz jednog u drugo kombi vozilo navodno prebačena maloletna osoba sa džakom na glavi'. Policija je dobijala i informacije da je dečak viđan u Nišu.
Dečak je nestao 3. marta oko 14 časova. Potraga za njim je krenula iz Ulice Božanić Stanić u Aleksinačkim rudnicima, gde se tog dana igrao ispred zgrade i odakle mu se gubi svaki trag. Marko je učenik specijalne osnovne škole u Aleksincu.
Izvor: Blic
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.