Aleksinac: Kiša i grad na plus 36!

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinac: Kiša i grad na plus 36!

ALEKSINAC - Posle iznenadne grmljavine i sevanja munja, u Aleksincu i okolini je između 18,15 i 18,25 časova padala kiša, a u pojedinim atarima s druge strane Južne Morave, palo je i nešto grada. I sve to, uz jako sunce i na temperaturi koja je u tim trenucima iznosila 36 stepeni. - Ovakvu pojavu za mojih 65 godina života nisam doživeo. Sve je počelo iznenada, malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je tu i tamo grmelo i sevalo, a onda odjednom pljusak. U početku sam pomislio da neko crevom kvasi beton, ali sam ubrzo shvatio da je u pitanju kiša, koja nas je bar malo rahladila i napravila bare na ulicama - kaže za „Novosti“ jedan žitelj iz Prćilovice koga smo zatekli na autobuskoj stanici u gradu na Moravici.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksinac: Gromovi i kiša na 36 stepeni

Izvor: B92, 22.Jul.2015

Posle iznenadne grmljavine i sevanja munja, u Aleksincu i okolini je između 18.15 i 18.25 časova padala kiša, pišu “Večernje novosti“...U pojedinim atarima s druge strane Južne Morave, pao je i grad. I sve to, uz jako sunce i na temperaturi koja je u tim trenucima iznosila 36 stepeni...“Ovakvu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.